10 May 2011

pagi yang berubah wajah

~assalamualaikum~


selamat pagi semua..pagi-pagi lagi aku dah nak mula update blog..tak pernah-pernah jadi camnie..
terlalu excited la katakan..hehe..aku suka sangat pagi nie..bangun pon cepat-cepat ja..
tidur pon dah tak lena..huhu..kesian aku..tapi kesian orang yang tolong perbaharui blog aku nie jugak...haha...blog aku telah berwajah baru..cantik...dah baru..tak macam semalam dah..semalam blog aku macam semak ja..tapi tup..tup bangun pagi dah lebih kemas..waaahh.macam mimpi ja kn..suka sampai tak tau nak cakap apa dah nie..tapi pa2 pon aku nak ucapkan terima kasih berbanyak..kepada orang nie..

korang nak tau tak sapa yang tlong aku perbaharui blog nie?ha..nak taw tak?takpa2.aku bagitau ciri-ciri orang tu ja dulu na..hehe

orang tu kan berwarna biru

sangat baik sangat-sangat

suka kongsi ilmu dekat orang lain..

blog dia sejuk mata memandang

dia pon tak kisah nak tolong sempurnakan blog orang lain..

sangat merendah diri walaupon dah semakin meningkat maju...setinggi bangunan

orang tu suka sangat online waktu senja-senja sampai malam kot


hehe..puas hati tak lagi?kalau masih tak puas lagi baca la bawah nie sampai habis ok..?hehe

dia ni mulanya telah wat segmen...segmen tu tentang segmen pahit dan manis menjadi blogger..sebab aku tingin aku pon dah tuleh entry pasal segmen tu....tapi tak sempat habes aku da kerja lak nak wat..so kena la tangguh dulu segmen tu..kira dah simpan draft la..cuma tak publish.. pastu bila dah malam aku pon buka la blog nak tengok2..tup..tup..aku terjumpa segmen tu da pon tutup n dah ada pon update 3 BLOGGER NEWBIE YANG RAJIN pon kat entry tu..wah..sedihnya..tak sempat nak join..kalau tak mesti aku pon dalam kategori yang rajin tu kan..hihi..aku nie selalu jadi cmtu..dah tuleh..tapi selalu tak publish..kononnya aku nak review la balik apa yang aku dah buat..hehe..

lepas ja aku tengok entry yang pasal 3 newbie yng rajin tu kan..terus aku pon xmalu-malu komen kat bawah tu..aku cakap kan cmnie...


lepas tu plak..dia terus mcg dekat fb n dekat wall..dri situ la dia cakap kekurangan blog aku neyh..aku pon dah banyak tahu kekurangan blog aku..lepas dari tu aku pon tak segan silu meminta untuk menyempurnakan blog nie..sampai ja aku bangun pagi..aku tengok blog aku dah berubah wajah...wahh..sukanya...dah jadi macam nie


wah..terima kasih yer penulis senja sebab dah buatkan blog jadi cantik..dah ada kotak-kotak..suka..sebelum nie tak tau nak wat camtu..lagipon tak berani nak kacau coding..sebab takut coding lari laju..tapi ni dah ada kotak-kotak tu pon..tapi kan..aku dah telah edit kat gadjet tu..sebab aku merasakan blog aku nie jadi berat sebelah lak..tu yang aku ubah sikit..boleh kan..degil betul kan..aku neyh..orang dah wat kan, tapi pi ubah lak jadi lain..huhu..tapi kan kalau boleh nanti ps tolong la lagi yer betulkan kedudukan blog yang slah nie yer..yang tentang header nanti nak tempah kat miSs HanYmkalau boleh...

4 comments :

! .MiE. ! said...

blogwalking
hehehehk slmt mnjadi blogger ketegaq

cek's said...

ish..mana ada...degil+ketegaq ja ada..hahaha

waN Mohd Salim said...

hahahaaa

cek's said...

np??