30 May 2011

Segmen Mas Zone : Kami Blogger Baru !

~assalamualaikum~

kali nie nak join Segmen Mas Zone : Kami Blogger Baru ! pulak..huhu...kat baawah nie aku dah penuhkan syarat-syaratnya..

kalau nak join...tekan gambar di bawah ini


tentang diri ini

seorang yang tengah mencari ketenangan..ketenangan untuk melupakan segala masalah yang ada..seorang yang harus berani untuk berada di tempat yang benar. memperbaiki kekurangan untuk menjadi yang lebih baik..

tujuan nak join



  • sebab hati terdetik nak join.



  • nak kenalkan diri dengan orang lain




  • sebab nak kongsi ilmu yang ada



  • nak tolong diorang nie jugak:




    ok...siap...

    6 comments :

    Dududu said...

    singgah dr blog mas . . follow awak :D

    Cek's Zaitun Othman said...

    hihi...follow awak jugaaaaaaaa..

    Lin Arfazlin said...

    singgah dr blog mas :)
    follow awak ;)

    Cek's Zaitun Othman said...

    ok....nak gi follow awak jugaaaa...

    Dayana AZ said...

    ehee da join segmen mas ea ? :) besh2.. jom la join jgk segmen dayana k

    http://www.herstoriie.com/2011/06/segmen-hs-kalaulah-saya.html

    Cek's Zaitun Othman said...

    ok..nak3..