16 April 2011

aku harap korang dapat menolong aku

~assalamualaikum~

korang korang sekalian..aku nak mintak tolong sikit neyh..aku nak mintak korang bagi pendapat tentang ayat aku. bukan 1 tapi dua pendapat.boleh tak??hehe.

maksud aku pendapat tentang entry aku sama tak apa yang aku cakap nie

bukan apa..takut lah..aku tuleh penat-penat..tapi korang tak faham maksud yang nak disampaikan oleh aku nie..

1) aku rasa kan dalam blog aku nie banyak entry yang ayat bergantung..contoh tu tak dapat aku pastikan..

2) ayat aku macam tunggang terbalik..maap la yea..aku dah terbiasa cakap terbalik kat umah...mak aku nie orang JB..so, apa yang dicakapkan mesti ayat tu terbalik..aku pon dah terbiasa dah..

dan 3) ayat aku banyak ulangan yang sama..

malu lak tanya korang..tapi manusia kan belajar dari kesilapan..dari silap la boleh jadi sempurna kalau diusahakan..


ok thanks korang...

berbanyak TQ..



8 comments :

Siti NuruL Ain said...

setiap orang ada cara tersendiri..so just keep it up jer...hehehe~~

eyes143.. said...

kalau ikut pada anin la, anin oke jer asalkan dlm entry yg di post itu anin senang paham. yg paling penting, bila kita blogging neh, kita jadi lah diri kita sndiri. yg tuh paling penting. pape pun, overall was oke ! chillex ! =D

cek's said...

hurm..TQ ain n anin..((bila kita blogging neh, kita jadi lah diri kita sndiri)). suka ayat neyh..

say to easy=) said...

wat je la ayat macam mana pun asalkan ade orang baca :)

sengat said...

ok la ayat ni.. sempoi!!! ape yg kita tullis itu lah diri kita..... :) be your self baby!!!!! :) sengat bace ok je.... senang phm...

adan said...

salam.. my 1st komen here..

alarh.. awk tulis je apa yang awk rasa betul... pembaca akan cuba untuk memahaminya.. menulis pakai hati,.. ^_^

aku , dia & cinta... said...

hey kmo....jln2 kt sini...then,nak ckp!!just wat jer ape yang besh..yang penting tak copycat...tu jep...:)

cek's said...

hurm..suka semuanya..klu jadi diri sendiri..bnyak lak yang nak ckp nanti..ssh..nt tak nk benti-benti..