18 April 2011

bUDak BaRu beLajAR

~assalamualaikum~

ha...kawan-kawan..harini aku ada masalah yang tak dapat ku selesaikan sendirian..bukan harini ja taw..tapi hari-hari macam nie..hari-hari ada masalah..
yelah baru mula berblog kan..so aku nak tau jugak saranan atau pndpat korang yang telah mahir dan meningkat maju neyh..
aku dah banyak gak cari tutorial tentang blog..tapi persoalan aku xberapa nak ngam/sama kat situ..so mula la aku terfikir cam na nak tanya korang nie..masalah aku kat sini ialah bila aku nak follow orang yang aku suka je musti naek bnda alah nie..


memang la untuk selamat..tapi aku tengok orang laen xda pon..orang lain follow sng ja..tapi aku kna load banyak-banyak..pnt tggu...bila dah masukkan pkataan tu..dia ckp slh lak..bkli-kli lak tu..tapi kadang-kadang tak jadi lak macam nie..adakah time tertentu ja?


rasa-rasa korang napa jadi cmnie?buleh hilangkan tak??adakah aku tersalah setting kat mana-mana sampai jadi macam nie?atau memang blogger yang setting macam tue?
aku geram la..tengah-tengah mood nak baek follow orang..tiba-tiba jadi macam ni lak..sakit hati ooo..so, rgkasannya..tlg k..

ok..tadaaaa

13 comments :

monkawanmoi said...

try off warning awal2 tuu ^^

cek's said...

warning yang awl2 kat mna ni eh??

monkawanmoi said...

HMM. off adult content.

cek's said...

terima kasih..tapi..., dekat setting dashboard ka?sorry..

monkawanmoi said...

yupp. kan setting. betol ke tak haa ? tak sure jgk ni. zzz

cik mot said...

kat setting tu.. cube tgk .. check then ubh pastu test.. hehe.. kalau xbole jgk.. xtaula.. maaf tau cik mot xpakar dlm bidang ni.. try tnyer yg laen okay? :) bydaway thx sbb add cik mot.. nnt jengok2la blog cik mot tau.. :)

cek's said...

ha..ok2.nk try jugak tgok...thanks korang smua..hehe..

linziana said...

hi gojes! me tinggalkan jenak kat sini.. ;)
Jom lawat blog me plak :)

cek's said...

hihi..ok...jenak eh...huhu

nurkaloi said...

errrr...agk knfius nie
kaloi tak penah tawu plak ade masalh nie
takpe t lau kloi tawu kaloi inform yerk

cek's said...

ok..thnks kaloi..mslh ni trjadi kdg2..kdg2 ta jdi..kdg2 jadi.eh..apa nie.merepk cowg2 lk..xtw napa...jd cmtu..

~ Mr Ej ~ said...

biasa lah..nama pon baru blajar kan...same wih me ...hehehehe...i follow u..http://aliclear.blogspot.com/

cek's said...

hehe...tu la....ok..