27 April 2011

Ouch! Tidak.!!

~assalamualaikum~


ouch!tidak..!napa la naik benda alah nie ek?aku nk edit gambar pon susah..huh..sampai da orang da salah faham..hurm sedih-sedih.tapi sorry taw tak sempat nak edit..sebab xboleh nak masuk blog..sebab ada benda jahat nie..



jahat betul la naik benda nie..tak suka..nak masuk tak boleh..kalau korang taw jalan penyelesaian aku nie tolong erk?sorry taw..xsempat nak edit..ni pon boleh bukak dekat dashboard ja..nak view blog xboleh...adakah ia berkait rapat dengan template yang kita pakai??masalah-masalah..hurm..


SALAH dimata kalau TAK nampak,
SALAH tafsiran kalau TAK dinilai :)
sorry..janji xamek dah..

ok thanks you..!

2 comments :

Fadzmie Mohamad said...

Yup, ni memang disebabkan oleh template ni. Template ni ambil dari site 'thecutestblogontheblock.com' kan? Kadang-kadang browser akan detect site tu penuh malware (site torrent selalunya). So, the solution is guna template dari site lain. :)

Fadzmie's Latest Entry : EMEL 1MALAYSIA: PERLU ATAU TIDAK?

cek's said...

yka???hurm....susah la mcam nie...dsbbkan mslh nie..dah da org yang slh faham..