07 April 2011

HaRi Ini 7 april 2011

~assalamualaikum~


hai kwn2ku...harinie 7 april genap la umo ak 20 tahun..sedar xsdar dah tuo dah kan...aku syg sgt harini dan juga EMAK aku nie...
TERIMA KASIH EMAK (HALIMAH BINTI ABDULLAH) sebab lahirkan aku harini..dan juga ABAH aku...(OTHMAN BIN HARUN) kerana bagi kat EMAK aku..hehehe
klu x mesti aku x taw semua nie:)

  • x sekolah


  • x taw ilmu yang aku ada ni


  • x nmpak dunia


  • x besar macam nie


  • x bljar pandai2


  • x taw kehidupan dunia


  • x nampak kehijauan bumi nie


  • x cantik macam sekarang nie


  • x potpet setiap masa


  • x da kawan yang cumel2


  • x kucing yang aku sayang


  • x da 2 orang kakak yang suka pggil aku jebodeq


  • x kenal jeef yang aku syg


  • x da 2 abg ipaq y hensem2(sesuai2 nagn kak aku


  • x da anak mnakan yg aku sgt2 syg


  • x taw dunia internet niey


  • x tw y aku cma pinjam dunia nie smntra ja


  • tapi aku sedih jugak harinie..

    orang yang aku sayang x wish pon kat aku..
    dia x igtkan aku ka?
    dia xsygkan aku ka?
    dia x cintakan aku ka?

    aku nie xpenting ka untuk dia?
    aku nie cma terhegeh2 ja ka kat dia?
    aku nie hanya kawan dia ja ka?

    napa dia x ingatkan tentang harinie?
    napa dia x wish pon?
    napa dia wat mcm nie?

    cdeyh...sob....sob...sob...:(


    aku terlalu berharap yang dia wish kat aku..
    tapi xda pon..

    tapi pape pon...thanks smua y wish kat aku td niey..sayang korang sume bab bg aku eppy..

  • intan


  • kak yan


  • hanim


  • aine


  • solihin


  • syah




  • thanks yea....


    3 comments :

    Sekamar Rindu said...

    salam....

    selamat hari lahir yg ke 20 buat awak..

    moga dipanjangkan umur, dimurahi rezeki...berjaya dalam semua bidang yg awak ceburi...amin..


    * folo ur blog..

    maiza love said...

    selamat hari jadi x dapat wish semalam sebab hari ni baru jumpa blog ni hehe..

    cek's said...

    hehe..thanks yea sekamar rindu n maiza...amin jugak...hehe..xpa maiza...jnji ikhlas..